Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτών
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/56056/14231.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καραϊσαρίδου, ΟυρανίαΌνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.