Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΣαλονικιώτη, Αναστασία Κ.el
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:18Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:18Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other13881
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56053
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛΑΧΑΝΙΚΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.titleΕπίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International