Γενετική βελτίωση του ρεβιθιού για αντοχή στις ξηροθερμικές συνθήκες για απόδοση και χαρακτηριστικά ποιότητας του σπόρου
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/55783/22661.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κοσκοσίδης, ΑβραάμΌνομα μέλους επιτροπής
Μαυρομάτης, Αθανάσιος
Βλαχοστέργιος, Δημήτριος
Όνομα Επιβλέποντος
Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.