Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜουστογιάννη, Άνναel
dc.date.accessioned2021-04-21T07:11:37Z
dc.date.available2021-04-21T07:11:37Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22756
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55521
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11484
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΣιτηρέσια ως τροφήel
dc.titleΥποκατάσταση ιχθυάλευρου από άλευρο του μικροφύκους Chlorella vulgaris στο σιτηρέσιο του λαβρακιού (Dicentrarchus labrax): επίδραση στις παραμέτρους ανάπτυξης των ιχθύωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΚατσούλας, Νικόλαοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International