Εμφάνιση απλής εγγραφής

Study of antioxidant potential combining the in vitro methods DPPH, ABTS, Reducing Power and Hydroxyl Radical

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΦραγγόπουλος, Γεώργιος Κ.el
dc.date.accessioned2021-03-17T11:34:19Z
dc.date.available2021-03-17T11:34:19Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22369
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55370
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΌσπρια -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Ανάλυσηel
dc.titleΜελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης τροφίμων με τον συνδυασμό των in vitro τεχνικών DPPH, ABTS, Reducing Power και Ρίζας Υδροξυλίουel
dc.titleStudy of antioxidant potential combining the in vitro methods DPPH, ABTS, Reducing Power and Hydroxyl Radicalen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el
dc.contributor.committeeMemberΧαρουτουνιάν, Σέρκοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International