Η επίδραση του φασκόμηλου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της τηγανητής πατάτας
The effect of sage on the quality of fried potatoes
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Γλίτζιου, Βασιλική | el |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T11:14:49Z | |
dc.date.available | 2021-03-17T11:14:49Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 22478 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/55099 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πατάτες | el |
dc.subject.other | Φασκόμηλο | el |
dc.subject.other | Τεχνολογία τροφίμων | el |
dc.title | Η επίδραση του φασκόμηλου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της τηγανητής πατάτας | el |
dc.title | The effect of sage on the quality of fried potatoes | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |