Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΚλαυδιανός, Ευστάθιος Σπυρίδωνel
dc.date.accessioned2021-02-12T09:06:58Z
dc.date.available2021-02-12T09:06:58Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22177
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54853
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.10815
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΚρέας -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚρέας -- Ξηρή ωρίμανσηel
dc.titleΜικροβιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του βοείου κρέατος ξηρής ωρίμανσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International