Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΝεοφύτου, Νικόλαος Χ.el
dc.creatorΡούσσος, Ευστράτιοςel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.available2021-01-11T17:50:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21998
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54813
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΜελέτη των επιδράσεων της μερικής υποκατάστασης του ιχθυάλευρου από συνδυασμό φυτικών πρωτεϊνών και διατροφικών πρόσθετων ουσιών στην αύξηση και υγεία των ιχθυδίων τσιπούρας (Sparusaurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΚοτζαμάνης, Ιωάννηςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International