Zur Kurzanzeige

Microbiological spoilage and shelf-life of skinpack seabream fillets

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜλαδένη, Σοφίαel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:42:25Z
dc.date.available2021-01-11T17:42:25Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21973
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54709
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12659
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συσκευασίαel
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιότηταel
dc.titleΜικροβιακή αλλοίωση και εμπορικός χρόνος ζωής φιλέτων τσιπούρας σε συσκευασίαs kinpackel
dc.titleMicrobiological spoilage and shelf-life of skinpack seabream filletsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International