Εμφάνιση απλής εγγραφής

Microbiological spoilage and shelf-life of skinpack seabream fillets

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜλαδένη, Σοφίαel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:42:25Z
dc.date.available2021-01-11T17:42:25Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21973
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54709
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12659
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συσκευασίαel
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιότηταel
dc.titleΜικροβιακή αλλοίωση και εμπορικός χρόνος ζωής φιλέτων τσιπούρας σε συσκευασίαs kinpackel
dc.titleMicrobiological spoilage and shelf-life of skinpack seabream filletsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International