Μικροβιακή αλλοίωση και εμπορικός χρόνος ζωής φιλέτων τσιπούρας σε συσκευασίαs kinpack
Microbiological spoilage and shelf-life of skinpack seabream fillets
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μλαδένη, ΣοφίαΌνομα μέλους επιτροπής
Παναγιωτάκη, Παναγιώτα
Παρλαπάνη, Φωτεινή
Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.