Afficher la notice abrégée

Assessment of pupils for consuming vegetables, fruits and foodstuff

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΣταυρίδης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:17:57Z
dc.date.available2020-11-03T10:17:57Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21765
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54389
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.subject.otherΜαθητέςel
dc.titleΑξιολόγηση καταναλωτικών προτύπων μαθητών όσον αφορά τη χρήση λαχανικών, φρούτων και κρέατοςel
dc.titleAssessment of pupils for consuming vegetables, fruits and foodstuffen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚατσούλας, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΝάκας, Χρήστοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International