Αξιολόγηση καταναλωτικών προτύπων μαθητών όσον αφορά τη χρήση λαχανικών, φρούτων και κρέατος
Assessment of pupils for consuming vegetables, fruits and foodstuff
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σταυρίδης, ΚωνσταντίνοςΌνομα μέλους επιτροπής
Κατσούλας, Νικόλαος
Νάκας, Χρήστος
Όνομα Επιβλέποντος
Βλόντζος, Γεώργιος
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.