Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης Ιωάννηςel
dc.creatorΠασιντέλης, Καριοφύλλης – Παναγιώτηςel
dc.creatorΨύρρα, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:13:11Z
dc.date.available2020-11-03T10:13:11Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21744
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54352
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμφίποδαel
dc.subject.otherΙχθυέλαιαel
dc.titleΗ θρεπτική αξία των αμφιπόδων της οικογένειας Caprellidaeel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΛόλας, Αλέξιοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International