Mostrar el registro sencillo del ítem
Βιοχημικός χαρακτηρισμός της φωσφορυλάσης του αμύλου από γεώμηλα
Biochemical characteristics of starch phosphorylase from potato tubers
dc.contributor.advisor | Λεωνίδας, Δημήτρης Δ. | el |
dc.creator | Κούρεντα, Ευγενία Π. | el |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T10:00:19Z | |
dc.date.available | 2020-11-03T10:00:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21651 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/54220 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Άμυλο -- Σύνθεση | el |
dc.subject.other | Άμυλο -- Μεταβολισμός | el |
dc.subject.other | Φωσφορυλάση του αμύλου | el |
dc.subject.other | en | |
dc.title | Βιοχημικός χαρακτηρισμός της φωσφορυλάσης του αμύλου από γεώμηλα | el |
dc.title | Biochemical characteristics of starch phosphorylase from potato tubers | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μπαλατσός, Νικόλαος | el |
dc.contributor.committeeMember | Σκαμνάκη, Βασιλική | el |
dc.contributor.committeeMember | en |