Μελέτη της επίδρασης εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γιαουρτιού
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/53716/21086.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αραμπατζής, ΕυάγγελοςΌνομα μέλους επιτροπής
Τσιρόπουλος, Νικόλαος
Γούναρης, Ιωάννης
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.