Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΚουρουνιώτου, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2020-09-04T09:18:32Z
dc.date.available2020-09-04T09:18:32Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other21058
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53700
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΆμυλοel
dc.subject.otherΤεχνολογία Τροφίμωνel
dc.titleΕπίδραση των υπερήχων στην πήξη μιγμάτων ζελατίνης με άμυλο πατάταςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.contributor.committeeMemberΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International