Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΑλβανός, Απόστολος Δ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:50:08Z
dc.date.available2020-08-10T08:50:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other21282
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53551
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών επιπέδων αζώτου στην καλλιέργεια του κρεμμυδιού από κοκκάριel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΑντωνιάδης, Βασίλειοςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International