Επίδραση διαφορετικών επιπέδων αζώτου στην καλλιέργεια του κρεμμυδιού από κοκκάρι
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αλβανός, Απόστολος Δ.Όνομα μέλους επιτροπής
Δαναλάτος, Νικόλαος Γ.
Αντωνιάδης, Βασίλειος
Όνομα Επιβλέποντος
Πετρόπουλος, Σπυρίδων
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.