Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΑλβανός, Απόστολος Δ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:50:08Z
dc.date.available2020-08-10T08:50:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other21282
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53551
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών επιπέδων αζώτου στην καλλιέργεια του κρεμμυδιού από κοκκάριel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΑντωνιάδης, Βασίλειοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International