Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΑλβανός, Απόστολος Δ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:50:08Z
dc.date.available2020-08-10T08:50:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other21282
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53551
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΕπίδραση διαφορετικών επιπέδων αζώτου στην καλλιέργεια του κρεμμυδιού από κοκκάριel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΑντωνιάδης, Βασίλειοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International