Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΣεραφείμ, Χαράλαμπος-Θεοχάρης Α.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:59Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:59Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21266
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53535
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΛαβράκι.el
dc.titleΜικροβιολογική ποιότητα και εμπορικός χρόνος ζωής προμαγειρεμένων και μαριναρισμένων με οξικό οξύ φιλέτων λαβρακίουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International