Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΣεραφείμ, Χαράλαμπος-Θεοχάρης Α.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:59Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:59Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21266
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53535
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΛαβράκι.el
dc.titleΜικροβιολογική ποιότητα και εμπορικός χρόνος ζωής προμαγειρεμένων και μαριναρισμένων με οξικό οξύ φιλέτων λαβρακίουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International