Καλλιέργεια βασιλικού (Ocimum basilicum) υπό συνθήκες αυξημένης αλατότητας: επιδράσεις στην ανάπτυξη, στη θρεπτική κατάσταση και την αντιοξειδωτική ικανότητα
Basil (Ocimum basilicum) grown under increased salinity: effects on growth, nutrition and antioxidant capacity
dc.contributor.advisor | Λεβίζου, Ευθυμία | el |
dc.creator | Αβντούλη, Ντενίσα Α. | el |
dc.date.accessioned | 2020-08-10T08:49:54Z | |
dc.date.available | 2020-08-10T08:49:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21256 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53525 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αρωματικά φυτά -- Καλλιέργεια | el |
dc.subject.other | Αρωματικά φυτά -- Ανάπτυξη | el |
dc.subject.other | Φυτά -- Καλλιέργεια -- Μέθοδοι | el |
dc.title | Καλλιέργεια βασιλικού (Ocimum basilicum) υπό συνθήκες αυξημένης αλατότητας: επιδράσεις στην ανάπτυξη, στη θρεπτική κατάσταση και την αντιοξειδωτική ικανότητα | el |
dc.title | Basil (Ocimum basilicum) grown under increased salinity: effects on growth, nutrition and antioxidant capacity | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κατσούλας, Νικόλαος | el |
dc.contributor.committeeMember | Λύκας, Χρήστος | el |