Καλλιέργεια βασιλικού (Ocimum basilicum) υπό συνθήκες αυξημένης αλατότητας: επιδράσεις στην ανάπτυξη, στη θρεπτική κατάσταση και την αντιοξειδωτική ικανότητα
Basil (Ocimum basilicum) grown under increased salinity: effects on growth, nutrition and antioxidant capacity
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αβντούλη, Ντενίσα Α.Όνομα μέλους επιτροπής
Κατσούλας, Νικόλαος
Λύκας, Χρήστος
Όνομα Επιβλέποντος
Λεβίζου, Ευθυμία
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.