Afficher la notice abrégée

Does calpain genetic polymorphism correlate with freshness in european sea bass (D. labrax)?

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΝικολούδης, Ιωάννης Κ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:49Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21246
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53515
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυμορφισμός γονιδίου -- Μελέτηel
dc.subject.otherΠρωτεολυτικά ένζυμαel
dc.subject.otherΤελεόστεοι -- Ανάπτυξηel
dc.subject.otherEuropean seabassen
dc.titleΣχετίζονται οι γενετικοί πολυμορφισμοί των καλπαϊνών με την φρεσκότητα στο λαβράκι (D. labrax);el
dc.titleDoes calpain genetic polymorphism correlate with freshness in european sea bass (D. labrax)?en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.contributor.committeeMemberΣαραφίδου, Θεολογίαel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International