Επίδραση του αζώτου στη θρεπτική αξία του σκληρού σίτου ως ζωοτροφή στην Ανατολική Θεσσαλία
Effect of nitrogen on the nutritional valum of durum wheat as feed in eastern Thessaly
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τζίκας, Γεώργιος Κ.Όνομα μέλους επιτροπής
Αντωνιάδης, Βασίλειος
Σκουφογιάννη, Ελπινίκη
Όνομα Επιβλέποντος
Δαναλάτος, Νικόλαος Γ.
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.