Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of the hibernationon the chemical composition of edible tissue of farmed snails Cornu aspersum maximum

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΠλιαμέρη, Ιωάνναel
dc.creatorΣτέφου, Παναγιώτα-Ραφαέλαel
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:34Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:34Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20720
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53470
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάρια -- Εκτροφήel
dc.titleΕπίδραση της περιόδου νάρκης στη χημική σύσταση του εδώδιμου ιστού των εκτρεφόμενων σαλιγκαριών Cornu aspersu mmaximumel
dc.titleEffect of the hibernationon the chemical composition of edible tissue of farmed snails Cornu aspersum maximumen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης,Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International