Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστοςel
dc.creatorΜπέης, Νικόλαος Η.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:27:27Z
dc.date.available2020-08-10T08:27:27Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21193
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53459
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά Φυτάel
dc.subject.otherΑιθέρια Ελαιαel
dc.subject.otherΗλιακά Ξηραντήριαel
dc.titleΜελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφορετικών φυτικών μερών φασκόμηλου και τριαντάφυλλου που αποξηράθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης, Ανέστηςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International