Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστοςel
dc.creatorΜπέης, Νικόλαος Η.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:27:27Z
dc.date.available2020-08-10T08:27:27Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21193
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53459
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά Φυτάel
dc.subject.otherΑιθέρια Ελαιαel
dc.subject.otherΗλιακά Ξηραντήριαel
dc.titleΜελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφορετικών φυτικών μερών φασκόμηλου και τριαντάφυλλου που αποξηράθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης, Ανέστηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International