Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.creatorΜητσούλα, Σοφία Θ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T07:56:43Z
dc.date.available2020-08-10T07:56:43Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21164
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53435
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΠεριγραφή θρεπτικής σύστασης πρώτων υλών και εμπορικών ιχθυοτροφών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένηel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International