Περιγραφή θρεπτικής σύστασης πρώτων υλών και εμπορικών ιχθυοτροφών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μητσούλα, Σοφία Θ.Όνομα μέλους επιτροπής
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Γκολομάζου, Ελένη
Όνομα Επιβλέποντος
Παναγιωτάκη, Παναγιώτα
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.