Show simple item record

dc.contributor.advisorΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.creatorΜητσούλα, Σοφία Θ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T07:56:43Z
dc.date.available2020-08-10T07:56:43Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21164
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53435
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΠεριγραφή θρεπτικής σύστασης πρώτων υλών και εμπορικών ιχθυοτροφών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένηel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International