Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.creatorΜητσούλα, Σοφία Θ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T07:56:43Z
dc.date.available2020-08-10T07:56:43Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21164
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53435
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΠεριγραφή θρεπτικής σύστασης πρώτων υλών και εμπορικών ιχθυοτροφών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένηel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International