Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΓιαννούκκος, Αντώνηςel
dc.creatorΚυριακίδης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:53:23Z
dc.date.available2020-08-10T07:53:23Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20689
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53368
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΗ επίδραση της αντικατάστασης του ιχθυάλευρου και ιχθυελαίου της τροφής με άλευρα μικροφυκών στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας(Sparus aurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜεντέ, Έλεναel
dc.contributor.committeeMemberΚατσούλας, Νικόλαοςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International