Η επίδραση της αντικατάστασης του ιχθυάλευρου και ιχθυελαίου της τροφής με άλευρα μικροφυκών στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας(Sparus aurata)
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/53368/20689.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Όνομα μέλους επιτροπής
Μεντέ, Έλενα
Κατσούλας, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.