Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΓιαννούκκος, Αντώνηςel
dc.creatorΚυριακίδης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:53:23Z
dc.date.available2020-08-10T07:53:23Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20689
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53368
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΗ επίδραση της αντικατάστασης του ιχθυάλευρου και ιχθυελαίου της τροφής με άλευρα μικροφυκών στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας(Sparus aurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜεντέ, Έλεναel
dc.contributor.committeeMemberΚατσούλας, Νικόλαοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International