Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΚαλυβιανάκης, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:42:59Z
dc.date.available2015-01-05T21:42:59Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13073
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/529en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΣΑΙ, ΠΡΑΣΙΝΟel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.subject.otherΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝel
dc.titleΜελέτη του ρόλου της ζελατίνης και του πράσινου τσαγιού στη συντήρησηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International