Μελέτη της αντιβακτηριακής δράσης μελιών της Στερεάς Ελλάδας και του Αγίου Όρους έναντι κλινικών παθογόνων και παθογόνων τροφίμων
Examination of the antibacterial activity of honey derived from Central Greece region and Mount Athos against clinical and food pathogens
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Λαμπρή, ΑγγελικήΌνομα μέλους επιτροπής
Μαρκουλάτος, Παναγιώτης
Αμούτζιας, Γρηγόριος
Όνομα Επιβλέποντος
Μόσιαλος, Δημήτρης
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.