Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of harvest stage on antioxidant activity of extracts from seeds of Silybum marianum (L.)

dc.contributor.advisorΤσιρόπουλος, Νικόλαοςel
dc.creatorΤζώρτζης, Απόστολοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:13:32Z
dc.date.available2020-04-06T09:13:32Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20340
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52196
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτάel
dc.subject.otherΑιθέρια έλαιαel
dc.titleΑξιολόγηση αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλίσματος σιλυμαρίνης από σπόρους του φαρμακευτικού φυτού Silybum marianum (L.) διαφορετικού χρόνου συγκομιδήςel
dc.titleEffect of harvest stage on antioxidant activity of extracts from seeds of Silybum marianum (L.)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International