Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.creatorΖαλαώρας, Γρηγόριοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:13:10Z
dc.date.available2020-04-06T09:13:10Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20315
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52172
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣόργος--Ανάπτυξηel
dc.subject.otherΛιπάσματαel
dc.titleΕπίδραση του αζώτου στην αύξηση και ανάπτυξη του γλυκού σόργου στην Ανατολική Θεσσαλίαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International