Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΔούβας, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:34Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20266
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52127
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση της αποθήκευσης στην ποιότητα του Βατικιώτικου κρεμμυδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International