Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΒούλγαρης, Στέφανος-Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:33Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:33Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other20265
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52126
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΗ επίδραση της αλατότητας και του ζεόλιθου στην ανάπτυξη και την ποιότητα φυτών φοινόκιουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International