Η επίδραση της αλατότητας και του ζεόλιθου στην ανάπτυξη και την ποιότητα φυτών φοινόκιου
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/52126/20265.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βούλγαρης, Στέφανος-ΠαναγιώτηςΌνομα Επιβλέποντος
Πετρόπουλος, Σπύρος
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.