Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΒούλγαρης, Στέφανος-Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:33Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:33Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other20265
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52126
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΗ επίδραση της αλατότητας και του ζεόλιθου στην ανάπτυξη και την ποιότητα φυτών φοινόκιουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International