Show simple item record

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΒούλγαρης, Στέφανος-Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2020-04-06T09:12:33Z
dc.date.available2020-04-06T09:12:33Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other20265
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52126
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚηπευτικές καλλιέργειεςel
dc.titleΗ επίδραση της αλατότητας και του ζεόλιθου στην ανάπτυξη και την ποιότητα φυτών φοινόκιουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International