Επίδραση εκχυλισμάτων μανιταριών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιού
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/51963/19572.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κόρκος, ΗλίαςΌνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.