Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΣαρηγιάννης, Δημοσθένηςel
dc.creatorΔισερή, Μαρία Δ.el
dc.date.accessioned2020-03-06T11:05:10Z
dc.date.available2020-03-06T11:05:10Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15916
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51270
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7174
dc.language.isoenen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΥπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμαel
dc.subject.otherΦυτοφάρμακα -- Τοξικολογίαel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Υγειονομικές απόψειςel
dc.subject.otherΤρόφιμα, Μόλυνση τωνel
dc.titleInvestigating neurotoxicity due to pesticide residues in the food chainen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαρακίτσιος, Σπύροςel
dc.contributor.committeeMemberΤσατσάκης, Αριστείδης Μ.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International