Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣαρηγιάννης, Δημοσθένηςel
dc.creatorΔισερή, Μαρία Δ.el
dc.date.accessioned2020-03-06T11:05:10Z
dc.date.available2020-03-06T11:05:10Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15916
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51270
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7174
dc.language.isoenen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΥπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμαel
dc.subject.otherΦυτοφάρμακα -- Τοξικολογίαel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Υγειονομικές απόψειςel
dc.subject.otherΤρόφιμα, Μόλυνση τωνel
dc.titleInvestigating neurotoxicity due to pesticide residues in the food chainen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαρακίτσιος, Σπύροςel
dc.contributor.committeeMemberΤσατσάκης, Αριστείδης Μ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International