Προσδιορισμός άριστων συνθηκών για παραγωγή πολυφαινολικών εκχυλισμάτων με τη χρήση μικροκυμάτων, από φύλλα και καρπούς Ευρωπαϊκής καστανιάς (Castanea sativa) από την περιοχή της Μελιβοίας
Determination of optimized conditions for the production of polyphenolic extracts using microwaves, from leaves and fruits of European chestnut (Castanea sativa) from Melivia region
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Οικονόμου, Δημήτριος Θ. | el |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T13:04:41Z | |
dc.date.available | 2020-02-24T13:04:41Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19939 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51074 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6978 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Εκχυλίσματα καστανιάς | el |
dc.subject.other | Μικροκύματα | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.title | Προσδιορισμός άριστων συνθηκών για παραγωγή πολυφαινολικών εκχυλισμάτων με τη χρήση μικροκυμάτων, από φύλλα και καρπούς Ευρωπαϊκής καστανιάς (Castanea sativa) από την περιοχή της Μελιβοίας | el |
dc.title | Determination of optimized conditions for the production of polyphenolic extracts using microwaves, from leaves and fruits of European chestnut (Castanea sativa) from Melivia region | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |