Afficher la notice abrégée

Innovation in greek food industry: literature review & best practices

dc.contributor.advisorΜπαλατσός, Νικόλαοςel
dc.creatorΠαυλάκη, Ισιδώραel
dc.date.accessioned2020-02-24T13:04:22Z
dc.date.available2020-02-24T13:04:22Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19847
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51032
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6936
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαινοτομίαel
dc.subject.otherΒιομηχανία τροφίμων -- Ελλάδαel
dc.subject.otherΤεχνολογικές καινοτομίες -- Ελλάδαel
dc.titleΚαινοτομία στη ελληνική βιομηχανία τροφίμων: βιβλιογραφική ανασκόπηση & βέλτιστες πρακτικέςel
dc.titleInnovation in greek food industry: literature review & best practicesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΙνστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International